ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Lógjon a kutyád orra a nyakadban

2011. július 14., csütörtök 10:42

Jackie Kaufman ékszerész személyes ékszereket készít, kimondottan állatbarátok számára. Most a háziállatod orrát hordhatod egy medálon.

Nem világos, hogy miért a háziállatok eme testrészére fixálódott a művész, Jackie Kaufman, aki nyakláncra lógatja, ha kéred a kedvenced orrát. Persze csak a mintáját. A kész nyakék 45 centiméter hosszú ezüstlánc, melynek végén ott fityeg az állatod tömör ezüstből kiöntött orra.

Ha szeretnéd megrendelni, először ki kell választanod a háziállat orrméretének megfelelő medált. Ennek alapján fogja a művész elküldeni a címedre azt az öntőformát, amibe ki kell öntened az állatod orrlenyomatát. Majd vissza kell küldeni, és két hét múlva már jön is a nyaklánc. Túl bizarrnak találod az ötleted? Ha jobban tetszik, a háziállatod mancsáról is elkészíttetheted a medált.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta