ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A meztelen jóga jót tesz az önbecsülésnek

2011. július 12., kedd 16:02

A szabadság és az őszinteség teljesebb megélését segíti az új jóga irányzat, ami nagyon pörög most a tengeren túl.

Bár elsőre sokaknak ijesztő lehet, akik kipróbálták, esküsznek rá: a meztelen jóga segít önbizalmat építeni, és elfogadni a saját testünket, valamint nagyfokú mentális szabadságot biztosít a gyakorlói számára.

"Az első negyedóra során egy másik valóság teremtődik" - állítja az egyik oktató, Isis Phoenix, aki már 2007-óta tart ilyen órákat, ám csak mostanában kezdték igazán felkapni. Ennek egyik oka lehet az is, hogy maga a jóga New Yorkban már annyira felkapott, hogy minden utcasarkon találni valami tanfolyamot, úgyhogy az emberek elkezdték ebben is az extrémebb, kevéssé populáris irányzatokat keresni. Az új jógairányzatak akadnak kritikusai is: ők kiemelik az új divat higiénés veszélyeit, és hangsúlyozzák, hogy ha valaki ilyesmivel próbálkozik, mindenképpen érdemes saját jógamatracot vinnie.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta