ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Elektrolites üdítő a másnaposság ellen

2011. július 8., péntek 11:40

Háromféle ízzel lép piacra a Vling, ami elvileg kiválóan orvosolja a másnaposság tüneteit.

Július 18-án San Diegóban debütál a másnaposság-piac egyik új szereplője, a Vling üdítő. A háromféle ízben kapható ital a gyártó szerint annyiban jelent új színt a piacon, hogy megemelt elektrolit és ásványi anyag tartalommal segít a szervezetnek visszapótolni az alkohol lebontása során elvesztett készleteket. A sportitalokhoz hasonló összetételű üdítőt elsősorban átmulatott éjszakák után javasolják fogyasztani. A Vling ugyanúgy a szervezet elektrolit és ásványi anyag raktárát tölti vissza, mint a Powerade vagy Gatorade, csak éppen sokkal hatékonyabban. Míg a vezető sportitalokban 110 mg nátrium és 30 mg kálium van, addig ebben ennek a kétszerese található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta