ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Megevett egy patkánybébit, meg akarják büntetni

2011. július 4., hétfő 10:52

Állatvédő szervezetek azonnal feljentést tettek márciusban, amikor egy Utah-i férfi patkányevő videója napvilágot látott.

A PETA márciusban kapott megkereséseket, mivel egy férfi a Facebook profilján sokakat megbotránkoztató videót publikált.

A 31 éves Andy Ray Harris a felvételen a szájába töm egy bébipatkányt (vagy annak látszó tárgyat), jól megrágja és megeszi - a bökkenő csak ott van, hogy az állat a felvételen élt. A Utah-i Tooele illetékesei áprilisban eljárást indítottak Harris ellen, ez ugyanis vétségnek számít arrafelé. Harris ártatlannak vallotta magát, de sem ő, sem az ügyvédje nem reagált a Huffington Post megkeresésére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta