ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Állítólag sokan válnak a Facebook miatt

2011. július 2., szombat 19:16

Az ügyvédek előszeretettel használják bizonyítékként, a pereskedők pedig előszeretettel okolják a Facebookot.

Egy pár hónapja megjelent cikk szerint minden ötödik válás kapcsolatba hozható a Facebookkal. A kijelentést az alapján tették, hogy az amerikai válóperes ügyvédek elmondták: ügyeik 80%-ában merül fel a közösségi háló, és többször a megcsalások elsődleges bizonyítékaként is Facebookos aktivitás szerepel. Természetesen azonnal jöttek emberek, akik attól félnek, hogy a virtuális romantika megöli a személyes kapcsolatokat.

A Facebookot jelenleg nagyjából négyből öt ügyvéd használja bizonyítékok keresésére: a szülői viselkedéstől kezdve a haverok előtt nem tagadott kábítószerhasználatig mindenre lehet utalásokat, vagy akár egyértelmű bizonyítékot találni a Facebookon - írja a ygoy. Mark Zuckenberg szolgáltatását természetesen többek szerint kár okolni a válásokért: ahogy a mobiltelefon, úgy a Facebook is csak egy felület, aminek segítségével kapcsolatba léphetünk az ismerőseinkkel. Amit ezen túl kihozunk ebből, az már mindig két emberen múlik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta