ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Sztárteniszezőnők a XVI. Budapest Grand Pix-n

2011. július 1., péntek 16:55

Kétszázhúszezer dollár összdíjazású verseny kezdődik július 2-án a Római Teniszakadémián: a XVI. POLI-FARBE Budapest Grand-Prix WTA-nak az idén az Oriflame a főszponzora.

A selejtezők július 2-án, a főtábla 4-én kezdődik az idei Budapest Grand Prix-n, amin sajnos sem a térdsérüléséből éppen felgyógyult Arn Gréta, sem pedig a gerincbántalmaktól szenvedő Szávay Ágnes nem vesz részt - hangzott el az esemény szerdai sajtótájékoztatóján.

Arn Gréta, teniszező, Márky Jenő, a Római Teniszakadémia tulajdonosa és Szabó Antal, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. ügyvezetője
Arn Gréta, teniszező, Márky Jenő, a Római Teniszakadémia tulajdonosa és Szabó Antal, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. ügyvezetője

A teniszverseny összdíjazása 220 000 dollár, amiből a torna győztesének harminchétezer üti a markát. A sajtótájékoztatón Márky Jenő, a verseny egyik főszervezője kiemelte, milyen fontos lenne a hazai teniszcsillagok kinevelésében minél több ilyen és ehhez hasonló, nemzetközi versenyek megrendezése, aminek jelenleg sajnos első sorban anyagi akadályai vannak. A verseny egyik legnagyobb esélyesének a Wimbledonban a negyeddöntőből kieső bolgár Cvetaa Pironkovát tartják.

A 2-3-án megrendezett selejtezők látogatása ingyenes, a főtáblás mérkőzésekre 1300-2500 forintos jegyek rendelhetők az esemény honlapján, az egyhetes bérlet 600 Ft.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta