ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A Bátor Tábor mesekönyvet készít

2011. június 28., kedd 19:06

Facebook-rajongói segítségével készíti el a világ első közösségi média alapú mesekönyvét a 10 éves Bátor Tábor Alapítvány.

A Bátor Tábor turnusaiban a gyerekek különleges programokon vesznek részt, amelyeket máshol - orvosi felügyelet híján - nem próbálhatnának ki. Az evezés, a lovaglás, az íjászat, a kézművesség, a tánc, a zene, a színjátszás vagy a magas-kötélpályás foglalkozások lényege, hogy a táborozók számára sikerélményt nyújtsanak, erősítsék a gyerekek önbizalmát, az énképüket és így növeljék gyógyulási esélyeiket. Az idén 10 éves, eddig több mint háromezer daganatos és krónikusan beteg táborozót fogadó alapítvány erre a jubileumra a világ első közösségi média alapú mesekönyvét szeretné elkészíteni, amihez a Facebook felhasználóit hívják segítségül.

Holló Anna illusztrációja
Holló Anna illusztrációja

A batorkonyv.hu oldalon egy valódi könyvként jelenik meg a mese: becsukható, kinyitható, lapozható, és Holló Anna illusztráció díszítik. Az olvasók az oldalon megismerkedhetnek a Bátor Könyv szerzőivel, többet tudhatnak meg a Bátor Táborról, és adományokat is küldhetnek a beteg táborozók megsegítésére. A facebook.com/batortabor oldalon a látogatók a szerzőkkel és egymással is megoszthatják gondolataikat, ötleteiket. A cselekmény fonalát D. Tóth Kriszta indította el, és minden héten más-más híresség ír hozzá új fejezetet, mégpedig az olvasók online szavazatai alapján. A mese írói közt találkozhatunk majd többek között Kepes Andrással, Törőcsik Marival, Rácz Zsuzsával és Geszti Péterrel is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta