ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Újságpapír illatú gyertya nosztalgiázóknak

2011. június 27., hétfő 11:02

Évek óta halljuk, hogy a nyomtatott sajtó leáldozóban van. Itt egy gyertya igazi fanatikusoknak, akik továbbra sem tudnak szebbet elképzelni a frissen nyomtatott napilapok szagánál.

Sokféle különös illatot kedvelünk a bőrkanapé szagától a régi könyvek illatáig. A tavaly elhunyt Tobias Wong a napilapok illatával volt így, ezért megcsinálta a The New York Times illatgyertya változatát - adta hírül a Refinery29. Az illatot cédrus, pézsma és fűszerek alkotják, púderes és bársonyos jegyekkel - elvileg ezek adják vissza a nyomdafesték szagát. Összesen ezer darab készült belőle, 65 dollárért vesztegetik, de legalább a szobának okos illata lesz tőle.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta