ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Leszoktat a cigiről a telefonos app

2011. június 25., szombat 10:07

A csecsemőgondozást már apposították a Voxivánál, most rámennek a nikotinéhségre.

SMS-ekkel, emailekkel és játékkal segít leszokni a dohányzásról a Voxiva új telefonos appja, a text2quit. A cég a text4baby szolgáltatással szerzett komolyabb ismertséget, ez a szolgáltatás elsősorban alacsonyabb jövedelmű kismamák számára nyújt hasznos tanácsokat a gyerek költséghatékony ellátásához. A leszokást segítő app sikerét jósolják azok a kutatások, amelyek szerint a személyre szabott üzenetek kifejezetten hatékony segítséget nyújtanak az olyan, életmódváltást követelő projekteknél, mint a fogyás vagy éppen a dohányzásról való leszokás. A Voxiva a George Washington egyetemmel társult az üzlet beindítására, és ha a text4baby sikerét megismétlik, akkor hamarosan az új szolgáltatás is nemzetközileg elérhető lesz.

Ne maradj le semmiről!

Újabb cikkünk ebben a témában:

Tiltanák a köztéri dohányzást az USA-ban - 2011.07.27.
Először fordul elő, hogy az USA lakosságának többsége támogatja a dohányzással kapcsolatos korlátozásokat. Közel annyi ember szeretné betiltani a cigit, mint ahányan szívják.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta