ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A Harry Potter celebjei jó célért másztak hegyet

2011. június 18., szombat 09:40

A Harry Potter filmekben játszó James és Oliver Phelps – akik Fred és George Weasley karakterét alakítják a filmben – feljutottak az Egyesült Királyság legmagasabb hegyeire, hogy jótékony célra gyűjtsenek.

A 25 éves fiataloknak sikerült kevesebb mint egy nap alatt felérni Skócia, Anglia és Wales legmagasabb pontjaira; az eseményből befolyt összeget pedig jótékony célra fordítják - írja az Ecorazzi. A fiúk a Twitteren kerestek támogatókat, az adományok egy londoni gyermekkórház alapítvány és az Angol Királyi VízimentőTársasághoz kerülnek.

James Phelps személyesen látogatott el a Great Ormond Street gyerekkórházba. "Nemcsak azt tapasztaltam meg, hogy milyen keményen dolgozik a személyzet, hanem azt is, hogy milyen bátor gyerekek fekszenek a kórtermekben. Még ott elhatároztam, hogy valamilyen módon hozzájárulok a kórház számára szükséges 50 millió font előteremtéséhez."

A két színész a Three Peaks nevű teljesítménytúrára nevezett be és azt sikerült 23 óra alatt teljesíteniük. "Nagy büszkeség és egyben nagy megkönnyebbülés volt végigcsinálni a túrát. Úgy érzem, sokkal több energiám van, mit azt eredetileg gondoltam. Köszönöm a rajongók folyamatos biztatását: ezért sikerült tovább haladnom." - nyilatkozta a megmérettetés után Oliver Phelps.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta