ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Hugh Hefner szerint Kate Middleton remek Playboy nyuszi lett volna

2011. június 16., csütörtök 14:29 |

A nyuszis magazin alapítója szerint a cambridge-i hercegnőnek legalább olyan jó helye lett volna a Playboy-villában, mint a Buckingham Palotában - írja a NY Daily News.

Ha nem a Buckingham Palotába vezet az útja, és Vilmos herceg nem fedezi fel magának Kate Middletont, a cambridge-i hercegnő tökéletesen illett volna a Playboy-kúriába - nyilatkozta a Telegraphnak Hugh Hefner, a Playboy alapító szerkesztője.

A 85 éves médiamogul szerint remek Playboy nyuszi lett volna a mostmár Katalin cambridge-i hercegnőként emlegetett Kate Middletonból. "Gyönyörű és elbűvölő kis hölgy" - mondta. A nem éppen szilvafakorú Hefner nem is olyan régen még három szőke babával lakott a villájában, június 18-án viszont feleségül veszi a korábbi playmate-et, Crystal Harris-t. Hefner egyébként decemberben jelentette be, hogy eljegyzi 24 éves barátnőjét, akivel 2 és fél éve vannak együtt.

Szerinted tényleg jó lett volna Playboy nyuszinak?

 • 100
  Érdekel is engem
 • 41
  Ki az a Kate Middleton és ki az a Hugh Hefner?
 • 310
  Kate Middleton sokkal elegánsabb a Playboy nyusziknál
 • 56
  Ha a hercegnő jó lett volna nyuszinak, én is
 • 336
  Afrikában éheznek
 • 185
  Kate Middletont az Isten is arra teremtette, hogy Playboy nyuszi legyen

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta