ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Új szabályozás kell a szexes SMS-ek miatt

2011. június 14., kedd 08:05

New York állam törvényhozói módosítani lesznek kénytelenek a szexuális bűncselekmények törvényi szabályozását.

Az MMS-ek és a fényképezőgépes telefonoknak köszönhetően a fiatalok jó része követett már el szexuális bűncselekményt, csak éppen nem tud róla. Egy felmérés szerint, a fiatalkorúak körében döbbenetes méreteket öltött az úgynevezett sexting, tehát amikor saját magukról készített meztelen képeket küldenek barátjuknak, barátnőjüknek. A probléma ezzel az, hogy a törvények alapján a fiatalkorúakról készült ilyen képek tárolása majdnem mindenhol komoly bűncselekménynek számít, hiába az illető barátja/barátnője küldte azt neki saját magáról.

New York állam politikusai most éppen ezért készülnek enyhíteni a vonatkozó szabályozáson. Egy demokrata képviselő elmondása szerint azt lenne hivatott megakadályozni, hogy azok a fiatalok, akik tudatlanságuk miatt kerülnek pácba, választhassák az elterelést, és ne kelljen egy hiba miatt komolyabb büntetés elé nézniük.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta