ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A szalonnás kölni már lejárt, itt van helyette a barbecue-s

2011. június 11., szombat 13:19

A szalonnás kölni fantasztikus találmány volt, egészen addig, amíg el nem kezdte mindenki használni, és nem lett vállalhatatlanul mainstream. Szerencsére a fogyasztói társadalom egyik terméketlen zsákutcájában munkálkodó osztagok már elő is rukkoltak a következő nagy dologgal, méghozzá mindezt úgy, hogy a vágóhídi romantikát egy pillanatra sem kell mellőznünk.

A Pork Barrel BBQ Que fantázianéven dobott piacra egy barbecue illatú parfümöt, ami figyelembe véve a nyarat és a nyáron kötelező hússütéseket, teljesen adekvát terméknek tűnik. A terméket huszonöt dollárért lehet megrendelni a cég honlapjáról, és mivel limitált kiadásról van szó, ha valaki szeretne úgy illatozni, mint a faszénre csöpögő tarjazsír, ne habozzon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta