ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Pink próbababák lepték el az Andrássyt

2011. június 7., kedd 15:43

25 rózsaszín próbababa hirdeti egy héten keresztül az Andrássy úton az emlőrákszűrés fontosságát.

Voltál már mammográfiai rákszűrésen? Édesanyád, nagymamád, nővéred vagy más női családtagod rendszeresen jár szűrésre? Tudtad, hogy hazánkban minden nyolcadik nő életében legalább egyszer találkozik az emlőrákkal? Többek között ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel találkozhatsz, ha végig sétálsz az Andrássy úton.

25 közismert személyiség, köztük Esze Dóra, Fejős Éva, Jaksity Kata, Kálmán Olga, Krizsó Szilvia, Szentpéteri Csilla, Tallós Rita és Vágó Piros is csatlakozott ahhoz a látványos kampányhoz, melynek keretében 25 rózsaszín próbababa hirdeti egy héten keresztül az Andrássy úton az emlőrákszűrés fontosságát.

Az AVON akciójának célja, hogy senki ne hunyhasson szemet a betegség jelenléte felett, remélve, hogy ezzel nem csak az érintett nők figyelmét kelti majd fel, hanem mindazokét is, akik törődnek a környezetükben élő nőkkel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta