ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Tarr Béla filmjeihez ajánljuk: koffeines pattogatott kukorica

2011. június 6., hétfő 12:34

Laktat és fölébreszt a koffeines pattogatott kukorica.

Moziba talán nem a legideálisabb, bár bizonyos nemrégiben visszavonult filmművészek többórás alkotásainak befogadását segíthetik azok a zacskós kukoricák, amit a Biofuel dobott a piacra. A kukorica zacskónként három dollárért a (hála istennek) mindent összekoffeinező thinkgeekről rendelhető, és egy csomag kétszáz milligramm koffeint tartalmaz, ami két tisztességes espressonak felel meg - tehát ha két zacsival viszünk be a vetítésre belőle, akkor már lehet, hogy nehezebb lesz végig nézni a Torinói lovat egy ültő helyünkben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta