ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Megtalálták Amerika legpechesebb családját

2011. június 2., csütörtök 10:53

A McGinty család rövid idő alatt annyi balszerencsét volt kénytelen elviselni, ami másnak talán egész életében sem jut osztályrészéül. Volt eső, volt hó, illetve ebben az esetben lakástűz és árvíz is.

McGinty-ék talán a legszerencsétlenebb család egész Amerikában. Ebben az évben a michigani Patrick McGinty feleségével és öt gyeremekével az következőket vészelte át: lakástűz, árvíz, betörés, nem fizető biztosító és három kutyájuk halála. Mindezt kevesebb mint három hónap leforgása alatt - írja a The Detroit News cikke alapján a Daily Mail.

Leégett ház, elpusztult kutyák

McGinty családjával Detroit egyik elővárosában, Warrenben lakik. Kálváriájuk március 2-án vette kezdetét: kigyulladt a konyhájuk. Ők nem sebesültek meg, de majdnem az egész házuk leégett. Három kutyájuk odaveszett a tűzben.

Három héttel később betörők jártak a már amúgy is megsérült házban és ellopták a ház teljes, rézcsövekből álló vízvezetékét. " Egyszerűen kivágták az alagsori mennyezetből" - nyilatkozta rezignáltan a családfő.

A férfi ezután nekiállt, hogy újjáépítse otthonát, és többezer dollárért vett új fűtési rendszert az alagsorba. Múlt szerdán, amikor lement a pincébe, azt tapasztalta, hogy az egész helyiség vízben áll, továbbá, hogy jó egyméteres szökőkutak törnek fel a lefolyókból.

"Vödröket tettem oda, hogy felfogja a gejzíreket, aztán pedig rohantam szivattyút venni. Két szivattyút állítottam be éjszakára, de nem sok haszna volt. Az utcai csatornák annyira megteltek, hogy a víz már nem tudott hova elfolyni" - mesélte a családfő. Egy betonkockákra rakott tűzhely és egy vízmelegítő társaságában egész éjjel vizet pumpált.

Tönkrement faanyag, nem fizet a biztosító

Csakhogy a felújításra szánt faanyag a víztől megvetemedett. A biztosító ugyan fizetett a tűz miatt, de az árvíz után nem. McGinty egyébként éppen egy olyan vállalatnál dolgozik, amely otthonokat állít helyre tűzesetek és vízkárok után. "Általában mások után pucolok - mondta -, most meg csinálhatom magam után."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta