ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Mike Tyson úgy döntött, kiüti a húst

2011. június 1., szerda 10:45

A nehézsúlyú világbajnok vegán, és büszke erre.

Az ecorazzi internetes újság egy valószínűtlen öko-bajnokról tudósít. Ha a köztudatba nem is, mint ökohippi vonult be, a nehézsúlyú bokszoló bebizonyította, hogy a zord külső is takarhat zöld szívet. Nemrég óriásposzterek hirdették elkötelezettségét az állati eredetű élelmiszerektől mentes étrend mellett. A képen Tyson egy fehér galambot csókol ihletetten, a szlogen arra buzdít, hogy szeressük, ne együk az állatokat.

Saját bevallása szerint példát kívánt mutatni gyermekei előtt, akik, mint a Tyson család más tagjai is, túlsúllyal küzködtek. Bár még a hagyományos amerikai konyha ízeit részesíti előnyben, betartja, és népszerűsíti a vegán étrendet. Íme, kutyából is lehet szójakolbász, és valóban, a híres bokszoló sokat leadott új étrendjének köszönhetően.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta