ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A számítógépes játékoktól torzul a test

2011. május 31., kedd 15:42

A digitális eszközök által okozott testi deformáció heves vitákat szül, egyesek szerint létező problémával van dolgunk, mások szerint kitaláció. Neked mi a tapasztalatod?

A digitális világ a mindennapok részévé vált, olyannyira, hogy egy-egy eszköz mellett hosszú órákat töltünk el naponta, egy játékfüggő pedig ennek sokszorosát, nem csoda, ha testük deformálódik – írja a Game Arthritis. Olyan testi torzulásokról van szó, amit a hosszú órákon át használt digitális eszközök okoznak a felhasználóknak. Görbe testtartás, megdagadt ujjak, és számtalan más torzítás árulkodik a túlzásba vitt játékhasználatról. Tudósok és a gyártók tagadják, hogy létezne ez a zavar.

Szerinted valós ez a jelenség?

  • 134
    Áááá, merő kamu
  • 250
    Persze, aki egész nap a gép előtt ül, az jó, hogy átalakul
  • 94
    Nemtökmindegy?!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta