ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Hordozható eszközökkel a hotelszobában is könnyen edzhetsz

2011. május 30., hétfő 15:53

Ha a nyári utazgatás közben sem szeretnéd kihagyni a mindennapi mozgást, vigyél magaddal praktikus, hordozható fitneszeszközöket.

A megszállott testedzők nyaralás és utazás közben, a hotelszobában is meg tudják oldani a mozgást, ha nagyon akarják. Elég hozzá néhány könnyen szállítható, jól megválasztott eszköz, és meg van oldva a napi testedzés: a Shine gyűjtött össze néhány tippet.

Az egyik ilyen kellék a Perfect PushUp mellizom-erősítő (amely természetesen más izmokat is megmozgat): tulajdonképpen két kis kapaszkodó, amelyeknek a segítségével könnyebben és hatékonyabban tudsz fekvőtámaszt végezni.

Az ugrókötelezés hasonlóan könnyű módja annak, hogy reggelenként felfrissítsd magad: rengeteg kalóriát éget. A fitflop elnevezésű papucs is közreműködhet abban, hogy megőrizd a jó közérzetedet: a legkülönbözőbb stílusokban kapható lábbeli állítólag 30%-kal növeli a farizom aktivitását. Ha sovány és hajlékony akarsz maradni a nyaralás alatt is, vigyél magaddal egy pilates gumikötelet: előnye, hogy bárhova bepakolható és gyakorlatilag bárhol használhatod.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta