ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Százezer dollárt keresett öngyilkoló szett árusításával egy nagyi

2011. május 29., vasárnap 10:54

Férjének halála után fogott egyszerű öngyilkos szettek gyártásába a 91 éves, a sajtóban csak Charlotte-nak nevezett hölgy.

Egy kalifiorniai jogi kiskapunak köszönhetően árulhat házilag barkácsolt öngyilkosságot segítő eszközt az a 91 éves hölgy, akire tavaly év végén figyeltek föl a hatóságok - írja a 10news.

A Charlotte-nak nevezett nő hatvan dollárért árulta a szettet, ami egy nejlonzacskóból, egy hajlékony csőből és a zacskó szájára zárt rugalmas gumiszalagból áll. A készséget az útmutatás szerint hélium belélegzésére érdemes használni, ami azon kívül, hogy vicces hangot csinál az embernek, nagyobb dózisban halálos. Charlotte az elmúlt évben százezer dolláros forgalmat bonyolított, ami több mint ezerhatszáz eladott eszközt jelent. A mostani figyelem egy tavaly decemberi öngyilkosság miatt irányult rá, a 29 éves oregoni Nick Klonoski ezzel a szerkezettel ölte meg magát. Charlotte az után döntött a furcsa üzlet beindítása mellett, hogy végig kellett néznie vastagbélrákos férje évekig tartó agóniáját.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta