ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Ilyet sörcsapolást akarunk a honi kocsmákban is

2011. május 28., szombat 10:46

A Trummer kitalálta a sörcsapolás eddigi legbonyolultabb módját: videón remekül mutat, de bárpultnál nem akarod kivárni.

Láttunk hasonlót régebben, és Tom is összekalapált már egy látványosat, ami egy apró hiba kivételével remekül működött (a biztonságos távolság kiszámításához használt képletre külön felhívom a figyelmet). A mostani osztrák reklám szerkezete azonban hibátlanul szuperál. Ezzel a módszerrel sokáig tart csapolni egy korsó jó sört, de azért jól mutatna a kedvenc kocsmádban. Ezen a helyen főzik, aminek a kivilágítása magában megérdemelne egy dizájn elismerést.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta