ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Heroint vitt a suliba a kissrác apu készletéből

2011. május 26., csütörtök 10:31

A hétéves akkor bukott le, amikor egy borotvával megvágta a kezét.

Állítólag apja hálószobájában találta a hétéves gyerek azt a tizennyolc pakett heroint, amit aztán elvitt magával a carricki Quentin Roosevelt általános iskolába. A gyereket valószínűleg a csomagolás ejtette rabul, a fehér zacsikon ugyanis egy cilinderből éppen kijövő nyúl van, illetve a "Magic Ticket" felirat. A rendőrség átkutatta a szülők házát, de ott nem találtak drogot. A hírek szerint a pedagógusok akkor fogtak gyanút, hogy valami nincs rendben, amikor a gyerek megvágta az ujját egy borotvapengével. Ekkor elkezdtek kérdezősködni, és kiderítették, hogy tizennyolc pakett heroint hozott az iskolába, amiből három barátjának is adott, valószínűleg még reggel, az iskolabuszon - írja a CBS Pittsburg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta