ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Roppant szórakoztatóan trollkodták szét a vitamintáska játékot

2011. május 24., kedd 10:34

Az egyik nagy áruházlánc cuki terveket várt, de mikrobloggerek ötletesen trollkodták szét az oldalt. Így mulat a magyar, legalább igazolva látjuk, hogy igenis kreatívak vagyunk.

A Spar ötlete alapvetően tök jó: tervezz magadnak vitamintáskát! A zöldségek és gyümölcsök formái azonban túlságosan is adták magukat egy jófajta trollkodáshoz, és kár lenne elsúnyni, hogy az eredendően nem feltétlenül rosszindulatú, ám rendkívül szórakoztató tervek - ha nem is az eredeti célt szolgálják - iszonyatosan viccesek. Meglátjuk, a cég PR-osai mennyire értik meg, hogy ekkora ingyenreklámnak maximum örülni szabad, mindenesetre érdemes figyelni az új alkotásokat.

Képünkön a szombathelyi kortárs mikroblogger, Lazacz egyik alkotása. Egy másik, de kifejezetten 18-as karikás művet időközben eltávolítottak, de fellelhető, TÉNYLEG csak felnőttek ITT .

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta