ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A nők felét jobban érdekli a leárazott farmer, mint a szex

2011. május 22., vasárnap 09:55

Egy magazin felméréséből kiderült, hogy a nők vásárlási szokásait nagyon is befolyásolja a hírességek öltözködése, olyannyira, hogy inkább állnak sorba egy leárazott drága farmerért, mint hogy szexre vesztegessék az idejüket.

A People Stylewatch magazin főszerkesztője, Susan Kaufman nemrég prezentálta egy felmérésük eredményeit, amit 2000, 18 és 49 év közötti nő részvételével végeztek, és azt vizsgálta, hogy a celebek stílusa hogyan befolyásolja az átlag amerikai nők vásárlási szokásait.

A nők háromnegyede mondta, hogy a hírességek öltözködéséből merítenek ihletet, kétharmaduk pedig inkább a hírességeket jelölte meg inspirációként a divatbemutatók helyett. Szintén háromnegyedük úgy gondolta, hogy többet áldoznának egy ruhadarabra, ha azt korábban látták egy hírességen lefotózva. Ez különösen igaz a farmerekre, ugyanis egy drága dizájner farmert (kb. 250 dollár) sokkal könnyebb megszerezni, mint egy dizájner táskát (mondjuk 1400 dollár). "Sokkal könnyebben kifizetik egy prémium kategóriás farmer árát, ha azt előtte látták egy celeben" - mondta Kaufman. De a női lélek kapcsolata a farmerekkel ennél sokkal mélyebb: 48%-uk azt nyilatkozta, hogy jobban izgatja őket egy leárazott farmer, mint a szex.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta