ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A modern nő szervezetét mérgezés fenyegeti

2011. május 17., kedd 15:49

A nők és kislányok szervezetébe juttatott mérgek felborítják a szervezet egészséges működési mechanizmusát, ami hosszú távon a női szervezet összeomlásához vezet.

A meddő nők száma folyamatosan nő, és a különféle nőgyógyászati megbetegedések (mellrák, ciszta, vérzéshiány) szintén egyre korábban érik el őket, az amerikai kislányok között pedig gyakran már hét-nyolc éves korban kezdődik a pubertás. Szakértők úgy vélik, hogy a női szervezet összeomlásáról van szó, amit a modern kor mérgei okoznak– olvasható a Los Angeles Times hasábjain.

A fiatalok a naponta elfogyasztott ételek, italok, alkohol, drog, a kozmetikumok és szmog miatt nagyfokú mérgezésnek vannak kitéve, amiről leginkább az aknés arc, a depresszió és a gyakori migrén árulkodik. A mérgező anyagok között olyan gázok, baktériumok és gombák is megtalálhatók, melyek megtapadnak a szervezetben és akadályozzák annak normális működését. Kutatók feltételezik, hogy a szervezetbe jutott/juttatott mérgek a női test egészséges működését megbontják, a gyakori meddőség hátterében is ezeket feltételezik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta