ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Golfozz ingyen a hétvégén!

2011. május 14., szombat 09:07

Ha még nem próbáltad, most ingyen is megteheted az Országos Nyílt Golfhétvégén.

A Magyar Golf Szövetség először 2008-ban rendezte meg az Országos Nyílt Napot, ahol több mint ezer ember próbálhatta ki ingyen a golf sportot az ország valamely golflétesítményében. A kezdeményezés sikerén felbuzdulva, az ezt követő években már kétnapossá bővült az esemény. A rendezvény célja, hogy minél szélesebb rétegekkel sikerüljön megismertetni a sportot, és eloszlatni a golffal kapcsolatban élő téves előítéleteket.

Idén, ismét egy teljesen hétvégén, május 14-15-én rendezik meg az Országos Nyílt Golfhétvégét. Az akció keretében az ország legtöbb golflétesítményében ismét ingyen tesztelheted golftudásodat.

Az akcióban résztvevő helyszínek listáját itt találod, regisztrálni pedig ezen az oldalon tudsz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta