ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

5,4 millió dollár a világ legdrágább itala

2011. május 9., hétfő 12:54

20 millió emirátusi dirhamba (5,4 millió amerikai dollár) kerül az angol The Beverage Company alkoholmentes itala, amivel a tehetős arab világ piacára akar betörni.

Mivel az alkohol fogyasztását az iszlám tiltja, ezért a cég a gazdag közel-keleti államok sejkjeit alkoholmentes üdítővel célozza meg, amely legfeljebb az árával bódít. A Luxpresso fényképén látható Ruwa névre keresztelt bodza- és rózsaízű ital, kézzel készített kristálykancsóban kerül forgalomba, amit 8000 gyémánt, 200 rubint és két rúdnyi fehér arany díszít.

Az angol vállaltat reményei szerint a világ legdrágább alkoholmentes nedűje az olajmágnások szomját fogja stílusosan oltani. Az iszlám törvényeinek megfelelő ital olcsóbb verzióját már potom nyolcszázezer amerikai dollárnak megfelelő összegért kóstolhatják meg a spúr turisták.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta