ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Félmilliót fizet az ország legjobb állása

2011. április 28., csütörtök 13:16

Az ország legjobb állását hirdette meg Szarvas városa. A jelentkezőnek ki kell próbálnia minden programot, amit a város kínál, méghozzá családostul. Élményeiről blogot is kell vezetnie, potom 500 ezer forint havi fizetésért.

A szarvasi lakosok, civil szervezetek, vállalkozások összefogtak, hogy megismertessék az országgal egyedi turisztikai és szabadidős lehetőségeiket. A kezdeményezést az önkormányzat is felkarolta, és meghirdették az ország legjobb állását. A Turisztikai élmény-ellenőr státusz komoly és felelősségteljes munka: a nyertes pályázónak meg kell tekinteni a város turisztikai látványosságait, Körös parti szállodákban laknia, helyi ételeket kóstolnia, családostul. Mindezért egy hónapig fizetést is kap, ám élményeiről blogot kell vezetnie a győztesnek.

A programok összeállításánál mindenki azt ajánlotta fel, amije van: bekapcsolódtak a helyi éttermek, szállodák, panziók és a vállalkozások is. A több lépcsős kiválasztás során a pályázók és az érdeklődők megismerhetik a várost és kifejthetik elképzeléseiket arról is, milyen további programokat, eseményeket, rendeznének itt, ha erre felkérést kapnának.

A pályázatok elbírálására felállított független zsűriben helyet kap a plébános, egy szállodavezető, önkormányzati vezetők és rendszeresen itt nyaraló személyek is. A döntőbe jutottak júliusban meghívást kapnak egy hétvégére, és a helyszínen dől majd el, melyik család lesz a szerencsés nyertes, akik egy élményekkel teli augusztusi hónapot tölthetnek el a romantikus Körös parti városban, úgy, hogy fizetnek is az élményért. Eddig több mint száz jelentkezőt regisztráltak, köztük alpinista és könyvkiadó is van. Május 10.-ig lehet még jelentkezni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta