ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Leszbikus turistákat vár Stockholm

2011. április 14., csütörtök 11:01

A svéd fővárost népszerűsítő promóciós filmben nyolc nő ecseteli, miféle jóságok várják a leszbikus utazót Stockholmban.

A kampány részeként egy versenyen is részt lehet venni, a nyertesnek egy fantasztikus stockholmi leszbikus hétvége a jutalma.

Az ötlet mögött álló marketingguru szerint míg a meleg férfiakra egy kisebb üzletág épül már, addig a leszbikus nőkben rejlő üzleti potenciált még senki sem vette észre. A stockholmi turisztikai hivatal melegszervezetekkel is együttműködve kezdett a kampányba. A verseny részleteit itt találod.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta