ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A nyelőcsőrák ellen epret kell enni

2011. április 13., szerda 11:00

A gyógyszereknél és a nem túl finom gyógyteáknál sokkal vonzóbb alternatív kezelési formát ajánlanak az onkológusok: az eperfogyasztás nemcsak a nyelőcsőrák kialakulásának veszélyét csökkenti, de a már diagnosztizált daganatos betegek gyógyulási esélyeit is növeli.

Dr. Tong Chen és csapata a Rákkutatás Amerikai Szövetségének 102. találkozóján számolt be kutatási eredményeiről, mely szerint az eper fogyasztása lelassítja a nyelőcsőben kialakuló daganat növekedését, és a nyelőcsőrákra hajlamos pácienseknél csökkenti a rák megjelenésének veszélyét.

A beszámoló szerint az orvosok hat hónapon keresztül etették eperrel azokat a betegeket, akiknél a rákmegelőző állapot már fennállt, és azt tapasztalták, hogy a daganat kialakulásának veszélye jelentősen csökkent. A kezelési mód egyszerű és veszélytelen, mellékhatásai sincsenek, így az orvosok nyugodt szívvel ajánlják mindenkinek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta