ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Leonardo DiCaprio Ázsiában többet keres, mint Hollywoodban

2011. április 6., szerda 10:57

Egy kínai mobilszolgáltató ötmillió dolláros szerződést ajánlott neki egy reklámszereplésért. Más hollywoodi színészek is el-elvállalnak tengerentúli reklámfelkéréseket: Julia Roberts például másfél milliót kapott egy olasz kávéreklámért.

Nem sokat gondolkodott DiCaprio, hogy elfogadja a Guangdong Oppo nevű kínai mobilszolgáltató ötmillió dolláros ajánlatát - írja a Luxpresso. Az igencsak jövedelmező üzlet. és nem az első ilyen DiCaprio életében: korábban Suzuki autókat és Tag Heuer órákat is adtak már el a nevével.

Áprilisban kezdődik a forgatás, és az év végére már egész Ázsiában látható lesz DiCaprio, mint a Guangdong Oppo új arca. DiCaprio esete korántsem egyedi, más amerikai sztárok szintén feltűntek nem amerikai reklámokban. Harrison Ford több ázsiai cég felkérését is teljesítette: 1994-ben például egy japán sörreklámban szerepelt. Állítólag ez az eset megihlette az Elveszett jelentés (Lost In Transition) készítőit, ugyanis Bill Murray a filmben egy kiöregedett hollywoodi sztárt alakít, aki Tokióba megy egy ott gyártott viszkiről szóló reklámot forgatni.

Hogy legyen összehasonlítási alapunk az összeg nagyságát illetően: tavaly Julia Roberts kapott másfél millió dollárt egy 45 másodperces Lavazza-szpotért - és szinte megszólalnia sem kellett. DiCaprio jelenleg Virginiában forgat egy J. Edgar Hoover, a híres-hírhedt FBI-igazgató életéről szóló filmet Clint Eastwood rendezésében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta