ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A japán macskaszigeten jól vannak, csak kevés az étel

2011. március 30., szerda 08:45

A macskaszigetként elhíresült Tashirojima szerencsésen átvészelte a földrengést és a cunamit, ám az emberek és a cicák is élelemhiánnyal küzdenek.

A Japánban található Ishinomaki City-hez tartozó Tashirojima szigetet kb. 100 idős ember és több ezer macska lakja. A macskaszigetként elhíresült településen élő emberek úgy tartják, a macskák szerencsét hoznak, így igazi paradicsom ez a cicák számára, különösen azért, mert a kutyák ki vannak tiltva onnan. A Japánt március 11-én megrázó nagy erejű födrengést, és az azt követő cunamit szerencsésen átvészelték a lakosok és a macskák is, ám kezdenek kifogyni az élelemből, így több fórumon is segítséget kértek.

A részleteket ezen a Facebook oldalon olvashatod. A videót hang nélkül játszd le.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta