ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Májusban debütálnak az Aston Martin luxustelefonok

2011. március 29., kedd 15:41

A luxusautókat gyártó cég várhatóan májusban, a kristályokkal és gyémántokkal kirakott mobiljairól ismert Mobiado-val közösen dobja piacra luxustelefonjait.

Az Aston Martin nyártól már nemcsak autóban, hanem elektronikában is utazik: májusban, a kanadai luxustelefon-gyártó Mobiado-val együttműködésben tervezik piacra dobni mesébe illően pazar mobiljaikat – írja a Luxpresso.

A telefongyártó egyébként előszeretettel díszíti gyémántokkal és kristályokkal a termékeit, sőt, némelyiken mechanikus órát is találunk – a legtöbb azonban ugyanazt tudja, amit a Nokiák és Androidok. Egyébként James Bond is az Aston Martin-kocsikra esküszik már jó ideje, így valószínűleg csak idő kérdése, hogy a brit titkos ügynök kezében kifejezetten személyre szabott mobilok tűnjenek fel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta