ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A Szex és New York sztárja árva elefántot mentett

2011. március 25., péntek 10:51

Kristin Davis az orvvadászat miatt elárvult afrikai elefántok sanyarú helyzetére hívta fel a figyelmet, ezért idén őt is díjazták az állatvédő műsorok seregszemléjeként funkcionáló Genesis Awards-on.

A Genesis Awards keretében évente díjazzák azokat az amerikai szórakoztató- és hírműsorokat, amelyek komoly erőfeszítések árán hívják fel a figyelmet az állatok jogaira és a természet védelmének fontosságára - számol be az Ecorazzi.

Március 19-én Los Angeles-ben adták át a tévés elismeréseket: a díjazottak között volt a Szex és New Yorkból ismert Kristin Davis is, aki az egyre növekvő orvvadászat miatt elárvult afrikai elefántok helyzetére irányította a figyelmet – ő a nemes ügy érdekében síkra szálló hírességeknek járó Wyler díjjal gazdagodott.

A színésznő két éve egy afrikai szafarin talált rá egy magára hagyott elefántra, akit a közbenjárására egy világhírű szervezet, a David Sheldrick Wildlife Trust vett szárnyai alá. A szervezetnek ugyanis van egy elefántok és rinocéroszok rehabilitálásával foglalkozó programja, amely során az állatokat újra visszaengedik a vadonba.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta