ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Itt az új Atkins-diéta, amivel Kate Middleton fogyózik

2011. március 24., csütörtök 11:08

Új Atkinsnek is nevezik azt a diétát, amelyet a francia Pierre Dukan talált ki, és amivel mostanában egy csomó celeb megpróbál pár kilót leadni.

Kevés kalória, sok fehérje - ez az alapelve Pierre Dukan új diétájának, amivel Gisele Bündchen, J-Lo és Kate Middleton is megpróbál szálkásítani.

A Dukan diéta lényege, hogy nagy mennyiségű sovány húst kell fogyasztani az elején, később kevés zöldség és gyümölcs jöhet hozzá, a szénhidrátokat teljesen kizárja. Ez, mint látható, nemcsak a megközelítésében, de a körülötte kialakuló felhajtásban is hasonlít elődjére, az Atkins diétára. A könyvkiadás jogát az Ecorazzi szerint 1,3 millió dollárért adta el Dukan. Ez csak akkor tűnik kockázatos befektetésnek a kiadó részéről, ha kihagyjuk a számításból, hogy egyrészt ez a diéta is hatalmas mennyiségű hús elfogyasztását teszi lehetővé a követők számára (tehát alapvetően sikere van ítélve), másrészt a fogyni kívánó celebek már most óriási hírverést csinálnak az új Atkinsnek. Persze a vegetáriánus haderők is komoly ellentámadásba lendültek a húsdiéta hallatán, és nem győzik hangsúlyozni, hogy a franciák nemzeti diétájaként emlegetett Dukan diéta szorulást, rossz leheletet és szájszárazságot okozhat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta