A vevők Japánt támogathatják, ha kiegészítőt vásárolnak

Zanza!

A ShopAKIRA online divatshop és a Michael Antonio összefogásának köszönhetően a vásárló egy-egy tárgy vagy kiegészítő megvételével egyúttal Japánt is támogathatja.

A ShopAKIRA online divatshop és a Michael Antonio összefogott, hogy a chicagóiak rajtuk keresztül is jótékonykodhassanak a története legnagyobb katasztrófáját megért Japán javára. Ha a vevő a ShopAKIRA-n keresztül vásárol – a RELIEF jelszó megadásával –, 10%-ot visszakap, és 20%-ot a jótékony célra fordítanak. A katasztrófa sújtotta országot március 21-től egy hónapig lehet ilyen módon támogatni.

Swiss Miss poszter
Swiss Miss poszter

Nem ez az egyetlen módja, hogy online vásárlással segíthessünk: a Refinery 29 egy listát tett közzé olyan tárgyakról mint például a Nan Lawson illusztrátor által tervezett Heart Japan poszter 10 dollárért, vagy a Corter külön erre az alkalomra készített „For Japan”-bőrkarkötője, amelyen egy kézzel festett pont szimbolizálja az országot. A Ken+Dana Design 60 dolláros nyakláncából 30 dollár megy jótékony célra, az ékszerek és poszterek mellett pedig olyan japán videójátékokat is kínálnak, mint például a Sonic és Streetfighter. A megvásárolható tárgyak közt találjuk a Lady Gaga által népszerűsített We Pray For Japan feliratú karkötőt is.

Blogmustra