ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

New York legdrágább lakosztálya 35 ezer dollárba fáj éjszakánként

2011. március 18., péntek 11:53

A lakosztály vendége ingyen használhatja a szálloda Rolls Royce vagy Maybach autóit is.

A New York-i Four Seasons hotel Warner Penthouse névre keresztelt lakosztályához saját komornyik és személyi edző jár, mindez átszámolva közel 7 millió forintba kerül, egyetlen éjszakára – írja a Luxpresszo.

A lakosztályhoz tartozik nappali, hálószoba, sőt könyvtár is, de külön helységben fogyaszthatod el a reggelidet, öltözködhetsz, vagy meditálhatsz. Ezen felül a lakrészhez tartozik a világ legnagyobb üvegből készült tolóajtója, a falakat pedig gyöngyház, tigrisszem, és borjúbőr díszíti.

A lakosztály vendége ingyen használhatja a szálloda Rolls Royce vagy Maybach autóit, korlátlanul hívhat nemzetközi telefonszámokat, és külön fenntartott asztala van a hotel éttermében is. Óriási nem?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta