ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Ashton Kutcher a világvégére gyúr

2011. március 17., csütörtök 19:00 |

Demi Moore férje azért edz, hogy amikor eljön a világvége, minél gyorsabban tudjon futni és megvédhesse a szeretteit.

Ashton Kutcher szerint a világvége csupán egy karnyújtásnyira van, ezért ő nem a formás izmai fejlesztéséért edz, hanem azért, hogy egy esetleges katasztrófa bekövetkezésekor meg tudja védeni feleségét, Demi Moore-t és a szeretteit. Legalábbis ezt állította a Men's Health februári számában, ahol azt is meggyőződéssel vallotta, hogy ott akar lenni a legkeményebb és legokosabb túlélők közt – számol be az Ecorazzi.

Kutcher képes lesz a családját biztonságos helyre vinni

A többek közt a Punk'd című átverőműsorral ismertté vált színész szerint nem sok kell hozzá, hogy az emberek megnyomják a pánikgombot. „Az az összkomfort, amiben az ember él, csupán az elektromosságon alapszik... Az embereknek már nincsenek térképeik, ehelyett iPhone-t és GPS-t használnak, így, ha nincs elektromosság, senkinek nincs térképe” – hívta fel a figyelmet arra, hogy az elektromos eszközöktől iszonyatosan függünk.

Szerinte ha nem lesz többé áram, semmi sem bizonyítja majd, hogy például egy adott föld kihez tartozik, mi az értéke a valutának, és az otthonokat védő riasztóberendezések sem működnek majd. Ha mindez bekövetkezik, Kutcher akkor is képes lesz arra, hogy biztonságos helyre vigye a családját.

A színész azt is megosztotta az újsággal, hogy amikor a Los Angeles-i otthona közelében, a Runyon Canyon Parkban kocog, azt képzeli el, vadkanok vagy földönkívüliek üldözik – vagy amilyen apokaliptikus lények aznap éppen az eszébe jutnak. Emellett általában órákig Bikram jógázik, hogy így próbálja ki, milyen is lehet víz nélkül a sivatagban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta