ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A macskák tehetnek arról, hogy sok egyedülálló nő van

2011. március 9., szerda 19:49 |

Egy felmérés szerint a huszonöt és harmincöt év közötti nők negyvenöt százaléka szingli, és ezen nők mindegyike macskatulajdonos is egyben. A két tény között van összefüggés, bár korántsem olyan, amire az ember elsőre gondolna.

Kutatások szerint sok nő nem azért van egyedül, mert olyan nagyon szeretné a magányt, és nem is azért, mert ne ragadna meg minden lehetőséget, hogy találkozzon a másik nem képviselőivel, hanem a macskák miatt - jelentették ki az Elephant Journalon. A macskák ugyanis szeretik, ha a kedvenc rabszolgájuk (amit az emberek hajlamosak a gazda szóval jelezni - teljesen tévesen) minden zavaró körülménytől mentesen tudja őket kiszolgálni, és ehhez minden eszközt hajlandóak bevetni.

Ha egy jól induló randi hirtelen és megmagyarázhatatlanul ér véget, ha a fiú reggel egy szó nélkül eltűnik, ha nem ír sms-t vagy nem eszi meg a számára készített ünnepi vacsorát, annak mind-mind a macska az oka - derül ki a videóból. (A reggeli eltűnésnek nem mindig, azt tényleg szokták a fiúk csinálni.)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta