ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Hawaiion a legboldogabbak az emberek

2011. március 8., kedd 13:50

Úgy tűnik, Hawaiion még a nap is más, ugyanis ott élnek a világ legboldogabb emberei.

Egy USA-ban végzett felmérés szerint a napfény és a hullámok kifejezetten kedélyjavítóak, a legboldogabb emberek ugyanis Hawaiion élnek – írja az MNN. Valószínűleg mégsem csak ezen múlik a boldogság, mert a sarki fények és a hó hazája, Alaszka is előkelő helyen végzett.

A 2010-ben zajlott Gallup felmérés során közel 353 ezer amerikait kérdeztek meg az USA összes államából. Az embereket olyan szempontok alapján vizsgálták, mint a jelenlegi élethelyzet, a lelki egészség, vagy a munkahelyi elégedettség. A felmérés alapján az államok toplistája a következők szerint alakult:


1. Hawaii
2. Wyoming
3. Észak-Dakota
4. Alaszka
5. Colorado
6. Minnesota
7. Dél-Dakota
8. Utah
9. Connecticut
10. Nebraska

A Gallup szakértői arra a közhelycsokorra jutottak, hogy az államoknak elsősorban arra kell törekedniük, hogy megfelelő munkahelyeket teremtsenek, és gondoskodjanak az emberek alapvető szükségleteinek kielégítéséről.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta