ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A férfiak iszonyatosan félnek a kopaszodástól

2011. március 3., csütörtök 10:54

A brit férfiak úgy gondolják, a kopaszodással nemcsak a karrierjük ér véget, de a nők sem fogják vonzónak tartani őket.

Egy felmérés szerint a brit férfiak 20 százalékát jobban aggasztja, hogy megkopaszodik, mint az, hogy nincs állandó partnere. Továbbá 50 százalékuk azt mondja, hogy a hajvesztéstől jobban fél, mint egy esetleges fizetésképtelenségtől - írja a Female First.

Az is kiderül: 65 százalékuk azt gondolja, a dús hajat vonzónak találják a nők. Negyedük pedig arról is beszámolt, hogy úgy véli, a kopaszodás még a karrierlehetőséget is megnyirbálja. A 18 év alatti férfiak pedig jobban aggódnak a kopaszodástól, mint az idősebbek. 73 százalékuk szerint a teljes hajkorona fiatalít.

Fotó: Alexander Bolotnov
Fotó: Alexander Bolotnov

A szakértő véleménye szerint nem csoda, hogy korunkban ennyire fontos a férfiaknak a hajuk, habár némi hajhullás a legtöbb férfinél az élet természetes velejárója. Napjainkban nyolcmillió brit férfi szenved a haja elvesztésétől, és a 35 év alattiak 40 százaléka már kopaszodik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta