ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Törölközőt a nélkülözőknek

2011. március 2., szerda 16:36

A Menhely Alapítvány új akciójában húsvétig gyűjtik a törölközőket, ami a legnagyobb fogyóeszköz a hajléktalanszállókon.

A Menhely Alapítvány 2011. március 1. és április 25. között „Hozz törölközőt!” akcióval hívja fel a figyelmet a hajléktalanságra. A felhívásra a megjelölt helyszíneken folyamatosan fogadják az adományokat, és azokat az alapítvány intézményeiben (melegedőiben, szállóin) fogják használni.
"A törölköző jelképes értékű használati tárgy. Mindenki használja minden nap. Az intézményeinkben rengetegre van szükség, a sok mosástól ugyanis gyorsabban kopnak el, mint a hétköznapi használatban. Minden háztartásban van olyan törölköző, melyet kevésbé kedvelnek, ezeket is szívesen fogadjuk, ha pedig újakat kapunk, azokat kiosztjuk."

Helyszínek, ahol le lehet adni a törölközőket:
Budapest, VII. ker. Kürt utca 4. 9:00-14:00
Budapest, VIII. ker. Vajdahunyad utca 3. egész nap
Budapest, VIII. ker. Práter utca 29/b. 9:00-15:00 óráig

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta