ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Háromnapos karcsúság-, szépség-, egészségfesztivál márciusban

2011. március 1., kedd 10:30

Először rendezik meg idén hazánkban azt a háromnapos fogyókúrával, szépségápolással kapcsolatos kiállítást és vásárt, ahol elismert szakemberek és hatékony információkkal szolgáló programok segítenek megtalálni a számodra megfelelő módszert. A termékek, programok, eszközök kipróbálása mellett egészséges életmóddal kapcsolatos javaslatokkal és hasznos szépségápolási tippekkel is gazdagodhatsz.

Japán és Kanada után idén először, 2011. március 11-13. között rendezik meg hazánkban (a Papp László Budapest Sporarénában) a Slimexpo-t. A háromnapos fogyókúra- és egészségfesztiválkeretében elismert szakemberek és hiteles információkkal szolgáló programok segítenek megtalálni számodra is az alkatodnak, egészségi állapotodnak megfelelő módszert, ahhoz hogy lefogyva újra formába kerülhess, és az így elért eredményeid meg is tartsd. A fesztiválon különböző kedvezményeket vehetsz igénybe többek között mozgásstúdiókba, fitnesztermekbe, konzultálhat a személyi edzőkkel.

Az esemény együttműködő szakmai partnere a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság, a Magyar Hypertonia Társaság, illetve a Magyar Dietetikusok Országos Szövetség.

Jegyárak: Felnőtt jegy: 2400 Ft, kedvezményes jegy (tanuló, nyugdíjas): 1900 Ft.

14 év alatti gyerekek ingyen látogathatják a kiállítást.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta