ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Neked mit jelent egy fa élete? – Irodalmi és rajzpályázat

2011. február 24., csütörtök 08:18

Egy fa élete címmel országos irodalmi és rajzpályázatot hirdettek általános és középiskolás diákok részére. A gyerekek két kategóriában és három korcsoportban versenghetnek, a cél, hogy felhívják a gyerekek figyelmét a környezettudatos viselkedés fontosságára.

Március 1-ig várják a pályamunkákat az Oriflame által meghirdetett, Egy fa élete című irodalmi- és rajzpályázatra. „Gondoltál már arra, mit jelent egy fa élete? Mi mindent adnak nekünk a fák? Küldd el nekünk versben, prózában, rajzban vagy képregényben megfogalmazva, mit jelent számodra egy fa élete, és mit tennél azért, hogy megóvd közös jövőnket” – olvasható a felhívásban.

A versengésben a 6-18 éves gyerekek, illetve a 18 év feletti, de a középiskolai tanulmányaikat nappali tagozaton még be nem fejező tanulók vehetnek részt. (Korcsoportok: 6-10, 10-14, 14-18 évesek.) Irodalmi mű esetén a pályamunkákat maximum 2-3 oldal terjedelemben - kézzel vagy géppel írva -, rajz vagy képregény esetén pedig A4-es méretben, színes rajzeszközökkel és/vagy szöveggel kidolgozva várják. Minden pályázó csak egy pályaművel, egy kategóriában nevezhet a versenyre, a zsűriben találjuk Karafiáth Orsolya író-költőt és Tamás Zsuzsa költőt, meseírót.

A legjobb pályaműveket korcsoportonként és kategóriánként értékes könyv- és ajándékutalvánnyal jutalmazzák. Az első helyezettek egy-egy 50 ezer, a második helyezettek 30 ezer, a harmadik helyezettek pedig 20 ezer forintos könyvutalványt és Oriflame termékcsomagot kapnak. A legjobb munkák az Oriflame Magyarország újrahasznosított papírból készült kiadványában is megjelennek. További részletek ezen az oldalon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta