ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Heidi, a kancsal oposszum jósolja meg az idei Oscar-díj nyerteseit

2011. február 14., hétfő 14:36

Még ketrecét sem kell elhagynia a legújabb állatkerti celebnek: Heidi, a bandzsa oposszum műholdas közvetítés keretében fog bejelentkezni egy amerikai tévéshowba.

Heidit, a lipcsei állatkert kancsal oposszumát kérte fel egy amerikai tévéshow, hogy jósolja meg az idei Oscar-díj nyerteseit - írja a Reuters. Az ABC televízió Jimmy Kimmel Live! nevű show-ja idén élőben közvetíti a neves eseményt. Heidi nem utazik emiatt Amerikába, az ünnepség ideje alatt műholdas kapcsolat útján saját állatkerti ketrecéből fog bejelentkezni.

A lipcsei állatkert szóvivője nemcsak a szereplési lehetőségnek örül, hanem egyben azt is reméli, ez a médiamegjelenés az állatkert és egyben Lipcse városa hírnevét is öregbíti majd. Az észak karolinai születésű két és féléves oposszum nem egészen egy éve került Lipcsébe egy dán állatkertből. Tavaly decemberben lett pillanatok alatt híres, amikor az egyik legnagyobb német bulvárlap, a Bild leközölte róla első cikkét. Keresztbe álló szemeivel azóta a hírportálok és a közösségi oldalak kedvelt állata lett.

Az utóbbi időben a német állatkertek több szenzációt is szállítottak: a néhai Paul, a polip Oberhausenben jósolta meg a tavalyi focivébé eredményeit, Knut, az anyja által kitaszított jegesmedve pedig a berlini állatkert lakója.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta