ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Szakítós bulival is ünnepelheted a Valentin napot

2011. február 10., csütörtök 11:11

Egyedülállóknak szervez bulit a Szakíts, ha bírsz blog, hiszen ilyenkor nemcsak azok mulathatnak egy jót, akiknek van párjuk. A blog egyébként új, közösségi alapú társkereső oldalt is indít hamarosan.

Február 12-én szakítós bulit rendez a Szakíts, ha bírsz blog azoknak, akik idén egyedül töltenék a Valentin-napot. A szórakozást több programpont is garantálja, egyrészt az est folyamán összegyűjtik a legfrappánsabb, legkegyetlenebb szakítós szövegeket, másrészt a dj-pultban olyan ismert színészek fognak játszani, mint Hámori Gabi vagy Szabó Simon.

A bulival egyébként hamarosan induló új társkereső oldalukat, a szakítós.hu-t is megünneplik. Ez a portál abban lesz más, mint a többi, hogy rendszeresen kulturális programokat és bulikat fognak szervezni a felhasználóiknak, hiszen élőben sokkal nagyobb élvezet az ismerkedés, mint egy képernyő mögött.

Február 12., 22:00, Mika Tivadar Mulató, VII. Kazinczy u. 47.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta