ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Obama abbahagyta a dohányzást

2011. február 9., szerda 14:57

Bár nekünk fogalmunk sem volt róla, hogy az amerikai elnök dohányzik, most legalább abbahagyta. Egyes források szerint nikotinos rágógumit is használt segítségként.

Kedden az amerikai elnök felesége, Michelle Obama szokatlan bejelentést tett: férje végleg felhagyott a dohányzással. A first lady szerint már majdnem egy éve tart férje dohányzásmentes időszaka - írja a Reuters. "Már jó ideje tart, és én nagyon büszke vagyok rá" - mondta az elnökfeleség egy díszebéd alkalmával. "Nem piszkáltam emiatt. Ha valaki jó úton jár, akkor nem szabad megzavarni ebben." A Fehér Ház szóvivője, Robert Gibbs még decemberben kijelentette, hogy az elnök nikotinos rágógumit használ dohányzás helyett. Hozzátette, hogy ő nagyjából kilenc hónapja nem látta az elnököt dohányozni, és erre utaló nyomot sem fedezett fel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta