ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Madárürülék és csótánypor a legjobb az arcbőrnek

2011. január 28., péntek 12:20

A porított fülemüle ürülék-pakolás magas aminosav-guanin tartalma tisztítja a bőrt és egyedi ragyogást kölcsönöz neki. Állítólag már Victoria Beckham is érdeklődik a módszer iránt.

Egy manhattani szépségszalonban a fülemüle-ürülék szépítő hatására esküsznek a kliensek - adja hírül a Digital Spy. Egy arckezelés ára 180 dollár, de akinek ez kevés, választhatja a csótány porral megbolondított változatot is. A pakolásban vannak rendhagyóbb alapanyagok is, úgymint a rizs, a korpa és a víz. A tulajdonos, Shizuka Bernstein szerint a sterilizált pakolásokban semmi ártalmas anyag nincs, mellesleg ez a legjobb módja annak, hogy a bőr mélyebb rétegeit is kipucolják. Állítólag, amint lekerül a pakolás az arcról, az ügyfél azonnal érezni fogja a különbséget. A merész vállalkozást Shizuka édesanyjának házi praktikái inspirálták, aki egyszer mesélt neki erről a régi japán receptről. Shizuka szerint a pakolás magas aminosav-guanin tartalma tisztítja a bőrt, és egyedi ragyogást kölcsönöz neki. A Metro kozmetika honlapja szerint állítólag Victoria Beckham is érdeklődik a módszer iránt.

Az egyik vendégnek tetszett a kezelés, bár először nehezen fogadta el, hogy madár ürülék kerül az arcára. Az illatára mindenesetre nem panaszkodott, ugyanis egy enyhe dohos szagon kívül csak a rizs illatát érezte. Bizarr kozmetikumokból nincs hiány: a reggeli középvizelet bőrre gyakorolt megújító hatása a bulvársajtóból Medveczky Ilona óta ismert, ám létezik pattanáskezelő és bőrfiatalító csiganyál kenőcs, hidratáló tőkehal-sperma és hajformázó bikaondó is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta