ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Obama lánya kínaiul tanul

2011. január 25., kedd 14:54 |

Sasha már beszélgetett is a kínai elnökkel, mert édesapja elintézte, hogy találkozhassanak. Az elnök nagyon büszke a lányára.

Obama kilencéves lánya, Sasha, az elemi iskolában mandarin nyelven tanul - írja a Reuters. A lehetőségei valamivel nagyobbak mint kortársaié, hiszen gyakorlópartnerének az éppen hivatalos látogatáson ott tartózkodó Hu Jintao elnököt nézte ki  magának. A papájára igazán nem lehet panasza: elintézte a nagy találkozót.

Múlt szerdán Sasha és osztálya iskolai kirándulásra indultak a Fehér Házba. Ekkor kezdődött ugyanis a kínai elnök hivatalos amerikai programja Obamáék otthonában. A formális köszöntők után a két elnök üdvözölte az erre az alkalomra odalátogató vendégeket. Az amerikai vezető ezután egy pillanatnyi szünetet tartott, és az osztálytársak között izgatottan várakozó kisebbik lányát bemutatta magas rangú vendégének. Sasha pedig a vendégek minden kérdésre mandarinul tudott válaszolni. Obama mint kiderült, már a díszebédnél arról büszkélkedett Hu elnöknek, hogy habár lánya még nincs tíz éves, de már kínaiul tanul.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta