ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Magyar szakácsok is neveztek a nemzetközi kaviárversenyre

2011. január 25., kedd 15:57

Molnár Attila és Nyíri Sándor, az Arany Kaviár étterem tulajdonosai megmérettetik saját fejlesztésű kaviárjukat egy nemzetközi versenyen.

Az Arany Kaviár étterem tulajdonosai, Molnár Attila és Nyíri Sándor kaviáros tapasztalataik alapján magyar kaviár fejlesztésére adták a fejüket. Egyebek mellett e kaviár prezentálására miatt is részt vesznek a lyoni Bocuse d'Oron, a nagy nemzetközi kaviárversenyen január 25-26-án.

A két szakács évekkel ezelőtt határozta el, hogy követve éttermük filozófiáját, saját termékeket készítenek, így veszik fel a versenyt hasonló minőségű, de különben rendkívül drága kaviárokkal szemben. A sok éves szakmai tapasztalat gyümölcseként, előállították saját válogatásukat, melyet az Arany Kaviár Gourmet Selection névre kereszteltek. A tenyésztéstől a halikra feldolgozásán át, a halak füstölésén keresztül, minden egyes fázis Nyíri Sándor felügyeletével történik, itt Magyarországon. Szeretnének egy igazi ínyencséget teremteni, ami akár majd a nemzetközi piacon is megállja a helyét, és méltó lehet az étterem hagyományaihoz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta